Nagels

Nagels

Kitty van Zorg om Handen is manicure en behandelt alleen natuurlijke nagels. Wanneer u uw handen laat verzorgen, bevorderd dat de gezonde groei van de nagels maar het gebruik van sommige medicatie kan de groei van de nagels juist weer negatief beïnvloeden.

Hygiëne is erg belangrijk. U heeft bij Zorg om Handen niet alleen uw eigen setje vijlen, ook worden de gereedschappen na elke klant schoongemaakt in alcohol en/of in barbicide, bij iedere klant worden schone handdoeken gebruikt en nagels vijlen gebeurt boven een stofafzuiging

.

Zodra de nagels een manicurebehandeling hebben gehad kunt u ze laten lakken met lang houdbare gelpolish (gellak) of met iets minder lang houdbare nailpolish (nagellak). De nagelplaat wordt ontvet en het vocht wordt uit de nagelplaat onttrokken. Het lakken bestaat uit een basecoat, meestal 2 lagen gelpolish met de kleur die u wenst en als laatste gaat er een topcoat op. Na het lakken worden de nagelriemen ingesmeerd met nagelriemolie. Nagelriemolie is heel verzorgend voor de nagelriemen en uw nagels.

Wat is uw vraag?
1
Hulp nodig?
Goede dag. Leuk dat u geïnteresseerd bent in één van de geboden diensten. Stel uw vraag gerust. Wanneer ik niet met een behandeling bezig ben zal ik zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.