Handreflex massage

Handreflex massage

Bij Zorg om Handen kunt u vanaf 1-1-2019 een afspraak maken voor een handreflex massage. Deze massage wordt gegeven in combinatie met een ontspannen massage.
U kunt kiezen voor een behandeling voor positief denken, voor innerlijke kracht, voor meer vitaliteit, tegen hoofdpijn, tegen verkoudheid en tegen slapeloosheid.
Daarbij kunt u de volgende effecten verwachten:
Het stimuleert het zelf genezend vermogen, het verlicht de gevolgen van stress, het versterkt het immuunsysteem, het verlicht pijn, het bevordert de circulatie, het verbetert de stoelgang, het verwijdert afvalstoffen uit het lichaam, het verbetert de zenuwstimulatie, het bevordert ontspanning, het bevordert menselijke interactie en het bevordert genezing.
Wanneer u regelmatig kiest voor een handreflexmassage dan zorgt u er voor dat uw energie blijft stromen en dat het lichaam gezond blijft, doordat giftige stoffen afgevoerd en het fysieke lichaam in balans blijft.
Voordat er een reflex massage gegeven wordt dient u tijdens een intake gesprek een vragenlijst in te vullen. Bij sommige lichamelijke problemen, ziektebeelden of aandoeningen is het nu eenmaal niet verstandig om een drukpuntmassage te ondergaan.

Wat is uw vraag?
1
Hulp nodig?
Goede dag. Leuk dat u geïnteresseerd bent in één van de geboden diensten. Stel uw vraag gerust. Wanneer ik niet met een behandeling bezig ben zal ik zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.