IBX by Famous Names

Zorg om Handen is een gecertificeerd IBX salon

Vanaf 5-2-2018 is Zorg om Handen een gecertificeerd IBX salon. Dat betekent dat ik een certificaat gehaald heb om dit product te mogen aanbieden.

Wat is IBX System en wat heeft u aan IBX?

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct. De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag OP de nagel. IBX daarentegen dringt door IN de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is. IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden. Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen.

IBX in combinatie met Dadi’oil kunnen erg goed helpen om u van het nagelbijten af te helpen. Als nagelbijter krijgt u van de afgebeten velletjes en haakjes nieuwe triggers om wederom te bijten. De triggers opheffen, is hetgene wat IBX en dadi’oil doen. Zonder triggers gaat u vanzelf minder en uiteindelijk stoppen met bijten. Op de bijgevoegde foto van 19-9-19, ziet u wat er in 5,5 week kan gebeuren. Wilt u meer informatie? Vul het antwoordformulier van deze website in (menu: contact) en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Een IBX behandeling in combinatie met Dadi-oil kan binnen enkele weken het volgende resultaat hebben.

Deze veranderingen zijn bij Zorg om Handen met behulp van het IBX system gemaakt. Snel afbrokkelend, delaminatie, bijtnagels, scheuren of een heel minieme groei door de Habit tic…. Alles heeft een kans.

Dadi’oil by Famous Names

Om uw nagelriemen goed te onderhouden raad ik aan om Dadi’oil te gebruiken.


Dadi’Oil is een verzorgende olie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en nagelriem. Het bevat 21 essentiële oliën die samen werken en een aangename geur hebben. De olie dringt diep door in de nagel, wordt snel opgenomen en is niet vet.

In de nagel brengt het drie gecertificeerde organische oliën samen. (Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken).
Avocado olie, olijf olie en jojoba olie werken samen om te beschermen, hydrateren en te verzachten.
Er is natuurlijke vitamine E (niet syntetische tocopheryl acetaat) toegevoegd als krachtige anti oxidant.

Dadi’oil kan ook goed gebruikt worden voor droge plekjes, eczeem, trauma nagels, psoriasis en schimmel nagels helpen te herstellen. Hieronder wat voorbeelden om te zien dat dadi oil overal bij werkt!

Wat is uw vraag?
1
Hulp nodig?
Goede dag. Leuk dat u geïnteresseerd bent in één van de geboden diensten. Stel uw vraag gerust. Wanneer ik niet met een behandeling bezig ben zal ik zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.