FM Federico Mahora

FM Federico Mahora

Omdat Zorg om Handen distributeur van de FM producten is kunt u bij mij uw bestellingen doen. Van schoonmaakproducten, make-up, bodyverzorging en voedingssupplementen tot aan de (h)eerlijke FM parfums. Geeft u maar aan waar u van houdt en ik adviseer u welk nummer FM-parfum u het beste kan aanschaffen. U kunt in mijn webshop uw aankopen doen maar u bestelling kunt u ook in de salon doorgeven en op een later moment ophalen. Uiteraard hoeft u dan geen bezorgkosten te betalen. De parfums die op dit moment op voorraad zijn staan in de Zorg om Handen webshop.

Wat is uw vraag?
1
Hulp nodig?
Goede dag. Leuk dat u geïnteresseerd bent in één van de geboden diensten. Stel uw vraag gerust. Wanneer ik niet met een behandeling bezig ben zal ik zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.